Товариство з обмеженою відповідальністю «Г-Тайп» (далі «Адміністрація» / ми / наш) склало цей документ про політику безпеки (далі «Документ»), який включає в себе положення і процеси щодо захисту всієї персональної інформації, отриманої від клієнтів, зацікавлених осіб і відвідувачів нашого Веб-сайту або отримують продукти і послуги Адміністрації, а також про зберігання, збір та використанні даної інформації. Документ також пояснює, яким чином можна переглядати, оновлювати, коригувати або видаляти персональну інформацію при виникненні відповідної необхідності.

Документ складений із врахуванням положень Закону України «Про захист персональних даних»

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСІВ, ПОСЛУГ І ВЕБ-САЙТУ, А ТАКОЖ ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР є невід’ємною частиною документа про політику конфіденційності. ЦЯ ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ПОШИРЮЄТЬСЯ ТІЛЬКИ НА ДІЯЛЬНІСТЬ НА НАШОМУ СЕРВЕРІ. ІНШІ САЙТИ (ВКЛЮЧАЮЧИ ТІ, ЯКІ МОЖУТЬ МАТИ ПОСИЛАННЯ НА НАШІ ПОСЛУГИ) ТА ІНШІ ПОСТАЧАЛЬНИКИ ПОСЛУГ МОЖУТЬ МАТИ СВОЮ ВЛАСНУ ПОЛІТИКУ БЕЗПЕКИ (КОНФІДЕНЦІЙНОСТОІ), які не контролюються НАМИ І, ТИМ САМИМ, НІЯК НЕ ПОВ'ЯЗАНА З НАШИМ ДОКУМЕНТОМ. ЯКЩО ВИ НЕ ЗГОДНІ З ПОЛОЖЕННЯМИ НАШОЇ ПОЛІТИКИ БЕЗПЕКИ (КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ), БУДЬ ЛАСКА, НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ НАШИМИ ПОСЛУГАМИ І НЕ ЗАХОДЬТЕ НА НАШІ САЙТИ.

1. Зобов'язання

Адміністрація зобов'язується дотримуватися положень про конфіденційність і захищати персональну інформацію користувачів. Дія Документа поширюється на публічний сайт Адміністрації http://nura.biz/ (далі «Веб-сайт»), а також усі онлайнові форми, внутрішні форми і засоби комунікації, які використовуються на Веб-сайті і в клієнті комп'ютерної гри «Нова Єра» та додаткових послуг відповідно до Публічного договору (далі «Послуги») для збору персональної інформації.

Якщо у вас виникли якісь питання чи є зауваження стосовно Документа, будь ласка, пишіть Адміністрації. Ми розглянемо ваші питання в найкоротші терміни і з максимальним ступенем професіоналізму. Якщо ви не згодні з яким-небудь з пунктів, описаних в даному Документі або з умовами надання Послуг, то, будь ласка, покиньте Веб-сайт.

2. Збір особистої інформації

Ми, відповідно до положень законодавства України і в установленому законодавством порядку, можемо збирати і обробляти таку інформацію про вас:

  • Інформацію, надану під час заповнення спеціальних форм на Веб-сайті та для надання Послуг, в тому числі інформацію, що надається під час реєстрації на право використання послуг Веб-сайту або Послуг, підписку на послуги, публікацію матеріалу і запит на інші послуги. Ми також можемо запросити будь-яку іншу інформацію (необхідну для організації та проведення заходів), коли ви записуєтеся на участь у конкурсі або рекламної акції, ініційованої нашими бізнес-партнерами, а також, коли ви надсилаєте звіт про проблеми з Веб-сайтом або Послугами.
  • Якщо ви вступаєте з нами в переписку, то ми залишаємо за собою право зберігати всю кореспонденцію.
  • Ми також можемо попросити заповнити опитувальний лист з метою його подальшого вивчення, проте це не є обов'язковою процедурою, і ви можете відмовитися від цього.
  • Деталі транзакцій, що проводяться через Адміністрацію і виконання замовлень.
  • Деталі візитів на Веб-сайт, включаючи дані трафіка, лог-файли та інші комунікаційні дані, необхідні нам для належного надання Послуг.
  • Для деяких дій ми можемо попросити вас створити ім'я користувача і пароль та / або надати нам вже існуючі ім'я користувача та пароль, а також іншу інформацію, таку як вік, дата народження, стать і / або ігрові або платформні переваги, а також комбінувати дану інформацію з вашої особистої конфіденційною інформацією. До того ж, ваш браузер або клієнтська програма може передавати Адміністрації певну інформацію про географічне положення вашого комп'ютера, його можливості, результати обробки ігрових даних і т. д. Ми можемо використовувати цю інформацію для генерації загальної статистики щодо користувацького спільноти і також можемо надавати дану інформацію рекламним агентам або нашим партнерам. Адміністрація також може використовувати цю інформацію для цілей безпеки, забезпечення системної цілісності (запобіжників хакерських атак, несанкціонованих доступів і т. д.) або з метою посилення захисту.

3. IP-адреси та Cookies

Ми можемо збирати інформацію про ваш комп'ютер, включаючи доступні IP адреси, операційну систему і тип браузера для цілей системної адміністрації та складання звітності. Це статистичні дані про дії користувачів в інтернеті і вони не ідентифікують користувача. З тих же причин ми можемо збирати інформацію про використання вами Веб-сайту шляхом оброблення даних з файлів cookie, розташованих на жорсткому диску вашого комп'ютера.

Ці дані допомагають нам:

  • розпізнавати вас, коли ви повертаєтеся на Веб-сайт;
  • зберігати інформацію про ваші уподобання і таким чином дозволяє нам оптимізувати Веб-сайт під ваші інтереси;
  • прискорити пошуковий процес;
  • оцінювати розмір і переваги нашої аудиторії;
  • підвищувати якість наданих послуг.

Ви можете відмовитися приймати cookies, активувавши налаштування вашого браузера. В такому випадку, якщо ви виберете дану настройку, ви не зможете отримати доступ до певних сторінок Веб-сайту. Наша система буде використовувати cookies при вході на Веб-сайт до тих пір, поки ви не налаштуєте ваш браузер так, що він буде забороняти створювати cookies.

4. Лог-файли

Як і більшість Інтернет сервісів ми також використовуємо лог-файли на стороні сервера. Дані, що містяться в лог-файлах, включають в себе IP-адреса, тип браузера і поштового клієнта, постачальника інтернет-послуг, вихідну/реферальну веб-сторінку, тип комп'ютерної платформи, дату і час, призначену для користувача активність (тобто користувальницький рейтинг, ігрову статистику, користування ігровими послугами). Адміністрація використовує серверні дані лог-файлів для аналізу тенденцій, адміністрування сервісів, пропонованих через Веб-сайти і в Послугах. IP адреси не прив'язані до ідентифікованої особистої інформації.

Апаратне обладнання та програмне забезпечення, що підтримує Веб-сайт і Послугу, мають часові та лог-файли, які не зберігаються на серверах Адміністрації. Ці файли зберігають вашу інформацію про доступ, налаштування, системні повідомлення, а також будь-яку іншу інформацію, необхідну для вашої роботи з Веб-сайтом і Послугами. Ваша інформація може зберігатися у відновлювальних файлах, періодично створюваних сервером. Дана інформація збирається на анонімній основі з метою забезпечення функціонування Веб-сайту та Послуг, а також для підведення статистики.

5. Згода на моніторинг

Коли ви використовуєте функціонал Послуг або Веб-сайту (Гри), вашу IP-адресу (адреса інтернет протоколу, з якого ви виходите в інтернет) може зберігатися в наших записах. При оновленні Гри, наше програмне забезпечення може перевірити ваш комп'ютер на наявність самої останньої версії ігрових файлів. Коли ви спілкуєтеся на Веб-сайті, всередині Ігри або використовуєте інші особливості Веб-сайту (Ігри) (чат, вікно повідомлень і інші) та Послуг, ви робите це розуміючи, що все спілкування проходить через наші сервера, і що дані дії не можуть бути класифіковані як абсолютно особисті, і ви погоджуєтесь з тим, що ці дані можуть бути нами або за запитом компетентних органів переглянуто і досліджено, як отримані, так і відправлені.

6. Зберігання персональної інформації

Ми зробимо всі необхідні заходи для належного зберігання інформації, що надходить відповідно до положень Документа та Публічного договору. Вся надана вами інформація може зберігатись на наших серверах. Адміністрація використовує стандартну для індустрії технологію, що включає фаєрволи, для забезпечення безпеки та конфіденційності ваших особистих даних.

Якщо ми видали вам або ви вибрали пароль, який дає доступ до певних частин Веб-сайту (Ігри) або Послуг, то ви відповідальні за зберігання цього пароля. Ми переконливо просимо вас не ділитися цією інформацією з іншими. На жаль, не можна повністю гарантувати безпеку передачі даних через інтернет. Незважаючи на це, ми зобов'язуємося робити все можливе, щоб гарантувати безпеку даних переданих нашому сайту. Проте слід пам'ятати, що будь-яка передача інформації повинна відбуватися з повним усвідомленням можливих ризиків. Як тільки ми отримали від вас інформацію, ми будемо використовувати самі суворі процедури забезпечення безпеки для запобігання доступу до цієї інформації ззовні.

7. Використання персональної інформації

В цілому, інформація, яку ви розкриваєте на нашому сайті, може зберігатись Адміністрацією або третіми особами, такими як спонсорами або постачальниками послуг, в рекламних цілях. Використання цієї інформації Адміністрацією регулюється Документом. Імена третіх осіб, таких як спонсори (крім постачальників послуг, найнятих Адміністрацією для вчинення, адміністрування або виконання рекламних акцій від імені Адміністрації) будуть розкриті вам перед тим, як вам буде запропоновано підписатися на рекламну акцію. Ми не торгуємо персональною інформацією про наших клієнтів, зацікавлених осіб чи відвідувачів і не розкриваємо цю інформацію третім особам. Ми можемо розкрити загальну демографічну інформацію нашим бізнес-партнерам або рекламодавцям. Це ніяк не пов'язано безпосередньо з особистою інформацією і не може ідентифікувати окремої людини. Якщо в майбутньому Адміністрація об'єднається з іншою компанією через процес злиття, продажу, придбання, ліквідації або через інші процеси, то ваша особиста інформація може бути передана разом з компанією або її частиною, або може бути продана як частина компанії.

8. Дотримання зобов'язань

Адміністрація всіма силами намагається дотримуватися закону і націлена на максимальне збереження вашої особистої інформації. Незважаючи на це, законодавство може відрізнятися в різних країнах, і Адміністрація буде прагнути максимально слідувати правилам Документа. Іншими словами, нашою метою є збереження особистої інформації незалежно від того, де вона зібрана, як передана або містилася раніше. До того ж, при необхідності розслідування або вирішення проблем ви даєте свою згоду на розкриття інформації про вас уповноваженим органам влади, у разі, якщо ми вважаємо, що це необхідно.

9. Безпека дітей

Ми серйозно ставимося до дитячої безпеки і хочемо, щоб батьки брали активну участь в онлайновому досвіді, який отримують їх діти. Адміністрація рекомендує батькам і опікунам проводити більше часу з дітьми під час перебування їх онлайн, щоб знати яку інформацію отримують їх діти, використовуючи інтернет і онлайнові ігри. Батьки та опікуни повинні намагатися передбачити використання дітьми електронної пошти та інших способів комунікації, а також оплати товарів і послуг. На сайтах виробників програмного обладнання та послуг доступні програми, що дозволяють обмежити доступ дітей до певних сервісів, що допоможе зробити онлайнове простір більш безпечним для дітей.

10. Внесення змін

Документ може бути змінений, тому переглядайте його, щоб бути в курсі всіх змін. Якщо ми будемо вносити зміни в Документ, ми обов'язково повідомимо про це на Веб-сайті. Подальше використання вами наших сервісів буде свідчити про прийняття внесених змін.

Редакція від 01 червня 2012 року