Товариство з обмеженою відповідальністю «Г-Тайп» (далі «Адміністрація» / ми / наш) склало цей документ про політику безпеки (далі «Документ»/«Політика конфіденційності» ), який включає в себе положення і процеси щодо захисту всієї персональної інформації, отриманої від клієнтів, зацікавлених осіб і відвідувачів нашого Веб-сайту та користувачів наших Сервісів або отримують продукти і послуги Адміністрації, а також про зберігання, збір та використанні даної інформації. Документ також пояснює, яким чином можна переглядати, оновлювати, коригувати або видаляти персональну інформацію при виникненні відповідної необхідності.

Адміністрація поважає конфіденційність наших користувачів і визнає важливість забезпечення захищеного середовища для їх даних. Ми прийняли Політику конфіденційності, в якій роз'яснюється, як і чому ми збираємо, зберігаємо та використовуємо інформацію, що ви надали нашій компанії.

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСІВ, ПОСЛУГ І ВЕБ-САЙТУ, А ТАКОЖ ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР є невід’ємною частиною документа про політику конфіденційності. ЦЯ ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ПОШИРЮЄТЬСЯ ТІЛЬКИ НА ДІЯЛЬНІСТЬ НА НАШИХ СЕРВЕРАХ. ІНШІ САЙТИ (ВКЛЮЧАЮЧИ ТІ, ЯКІ МОЖУТЬ МАТИ ПОСИЛАННЯ НА НАШІ ПОСЛУГИ) ТА ІНШІ ПОСТАЧАЛЬНИКИ ПОСЛУГ МОЖУТЬ МАТИ СВОЮ ВЛАСНУ ПОЛІТИКУ БЕЗПЕКИ (КОНФІДЕНЦІЙНОСТОІ), які не контролюються НАМИ І, ТИМ САМИМ, НІЯК НЕ ПОВ'ЯЗАНА З НАШИМ ДОКУМЕНТОМ. ЯКЩО ВИ НЕ ЗГОДНІ З ПОЛОЖЕННЯМИ НАШОЇ ПОЛІТИКИ БЕЗПЕКИ (КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ), БУДЬ ЛАСКА, НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ НАШИМИ ПОСЛУГАМИ І НЕ ЗАХОДЬТЕ НА НАШІ САЙТИ.

Документ складений із врахуванням положень Закону України «Про захист персональних даних»

1. Зобов'язання

Адміністрація зобов'язується дотримуватися положень про конфіденційність і захищати персональну інформацію користувачів. Дія Документа поширюється на публічний сайт Адміністрації http://nura.biz/ (далі «Веб-сайт»), а також усі онлайнові форми, внутрішні форми і засоби комунікації, які використовуються на Веб-сайті і в клієнті комп'ютерної гри «Нова Єра» та додаткових послуг відповідно до Публічного договору (далі «Послуги») для збору персональної інформації.

Якщо у вас виникли якісь питання чи є зауваження стосовно Документа, будь ласка, повідомте про це Адміністрацію з використанням одного з офіційних каналів зв’язку. Ми розглянемо ваші питання в найкоротші терміни. Якщо ви не згодні з яким-небудь з пунктів, описаних в даному Документі або з умовами надання Послуг, то, будь ласка, покиньте Веб-сайт.

2. Обробка даних

Керуючим даними при обробці ваших персональних даних є компанія G-type. Наша компанія зареєстрована за адресою:

02166, Україна, м. Київ, вул. Маршала Жукова, буд. 26.
Код ЄДРПОУ: 33398640

3. Методи збору інформації

Ми збираємо інформацію від вас і щодо вас наступними методами:

  • Інформація, яку Ви надаєте.

    Інформація, яку Ви надаєте при створенні або оновленні своїх облікових записів; використанні соціальних функцій і каналів для спілкування з іншими людьми; використанні будь-яких наших служб для покупок або фінансових транзакцій, таких як покупки в магазині, покупки в грі і (або) отримання призів; а також при отриманні послуг технічної підтримки клієнтів.

  • Інформація, яку ми отримуємо або генеруємо в результаті використання вами наших ігор або служб.

    Ми збираємо дані, пов'язані з вашою участю та активністю в іграх , а також з вашими пристроями і діями при установці нашого програмного забезпечення або здійснення доступу до наших служб.

  • Інформація, що збирається з зовнішніх джерел.

    Ми можемо отримувати інформацію стосовно вас і ваших дій від третіх сторін, коли ви підключаєте зовнішні облікові записи (такі як Facebook, PlayStore або AppStore), від рекламодавців або постачальників послуг щодо ваших контактів і взаємодії з ними.

Ми ставимося до всієї інформації, пов'язаної з вашим обліковим записом, як до персональних даних. Компанія G-type збирає такі категорії даних, в залежності від того, в яких продуктах або послугах ви зацікавлені або якими з них користуєтеся. Зазвичай ми зберігаємо дані тільки протягом терміну, необхідного для надання вам продуктів, послуг, і що забезпечує ефект присутності розважального середовища. Винятки перераховані нижче:

  • Дані облікового запису.

    Термін «дані облікового запису гравця» визначає інформацію, яка надана і генерується при створенні гравцем свого облікового запису. Велика частина цих даних доступна гравцеві при вході в його або її обліковий запис, і гравець може оновлювати їх в розділі налаштувань облікового запису.

    Приклади: ім'я облікового запису, ім'я, адреса ел.пошти, посилання облікового запису, дані ігрових сесій.

  • Соціальні дані.

    Інформація, яка збирається по діям гравців, для забезпечення обміну даними між нашими гравцями різними методами, включаючи чат і форуми.

    Приклади: контент форуму (версія, розподіл, регіональні налаштування, часовий пояс, права і групи доступу, ігрові облікові записи, публікації), журнали чату, перелік друзів, інформація профілю.

  • Транзакції.

    Ми збираємо відомості про транзакції, пов'язані з придбанням товарів і послуг. Дані про транзакції можуть зберігатися протягом терміну до 3 років.

    Приклади: історія замовлень, відомості про замовлення, поворотні платежі, відшкодування, подарунки, відомості про платежі.

  • Дані щодо активності.

    Коли гравець взаємодіє з нашими службами, ми збираємо журнали серверів. У більшості випадків журнали серверів зберігаються до 1 року.

    Приклади: IP-адреси, дати і час доступу, регіон і журнали активності.

  • Дані про пристрої.

    Ми можемо збирати інформацію про пристрої, які використовуються для доступу до наших служб.

    Приклади: моделі обладнання, операційні системи і версії, унікальні ідентифікатори пристроїв.

  • Юридична інформація.

    Ми зберігаємо архів документації для підтримки будь-яких існуючих або очікуваних юридичних справ протягом терміну до 7 років.

    Приклади: документи, пов'язані з операційною діяльністю, судові позови.

  • Дані ігор.

    Дані ігор генеруються під час користування іграми. Ми зберігаємо записи щодо прогресу, історії ігор, статистики, внутрішньоігрових покупок і взаємодій з іншими гравцями.

4. Навіщо ми обробляємо ваші дані?

Компанія Г-Тайп збирає і використовує ваші дані для наступних цілей:

  1. Забезпечення ігрового процесу. Ігрові та поведінкові дані персонажів використовуються для забезпечення ігрового процесу;
  2. ім'я, адреса ел. пошти, аватар;
  3. статистика боїв, завдання в процесі виконання і т. п., інформація про клан, професії, перелік друзів і т. п .;
  4. інвентар, речі і т. п .;
  5. ігрова валюта: історія заробітку, предмети, які гравець придбав;
  6. рейтинги, статистика результатів, відомості про команду, логін гравця

5. Дані про активність: IP-адреса, регіон, час

  • Комерційні операції.

    Ми обробляємо замовлення наших транзакцій і послуг. Зібрані для цієї мети дані включають транзакції (рахунки на оплату, відомості про повернення коштів, підписки, ліцензії, відомості про платежі), соціальні функції (комунікації та обмін досвідом між нашими гравцями). Зібрані для цієї мети дані включають таке і необхідні для забезпечення і підтвердження транзакцій гравця.

  • Соціальні дані.

    Записи чатів, перелік груп, в яких ви берете участь, контент форумів.

  • Комунікації з іншими гравцями.

    Ми відправляємо нашим гравцям повідомлення щодо наших продуктів, послуг, рекламних акцій, досліджень, опитувань, новин, оновлень та подій. Компанія Г-Тайп також може використовувати цю інформацію для реклами та проведення конкурсів і розіграшів призів, надання відповідних нагород, і показу вам відповідних рекламних оголошень, та контенту, пов'язаних з нашими продуктами і послугами.

  • Дані щодо пристрою.

    Інформація стосовно пристрою необхідна для коректного відображення клієнта гри у відповідності до технічних характеристик і можливостей пристрою.

  • Запобігання неетичній поведінці.

    Ми підтримуємо дотримання гравцями принципу чесної гри (Fair play). Ми виділяємо ресурси, щоб звести до мінімуму випадки шахрайства, обману і непристойної поведінки.

  • Юридичні процедури і вимоги.

    Ми можемо використовувати зібрану інформацію для розслідування і розгляду скарг або суперечок, пов'язаних з використанням сервісів Г-ТАЙП, а також с іншою метою, дозволеною або необхідною за чинним законодавством.

6. Можливість надання доступу до даних користувача

В іграх, на веб-сайтах компанії Г-Тайп є форми і форуми та (або) ділянки чату, де користувачі можуть обмінюватися повідомленнями і спілкуватися одне з одним. При публікації повідомлення в них, майте на увазі, що ця інформація стає загальнодоступною в Інтернеті і користувач робить це на власний ризик. При публікації повідомлень використовується ігровий логін і користувач, при бажанні, може змінити його. Додатково, на Форумах може використовуватися також реальні ім'я та прізвище, якщо користувач добровільно вказав їх в налаштуваннях облікового запису на форумі.

Для роботи деяких продуктів, служб та функцій ми повинні надавати доступ до інформації іншим користувачам, нашим партнерам і постачальникам послуг, а також повинні надавати їх з юридичних підстав чи в разі виникнення спору.

  • Надання інформації гравцям і (або) широкому загалу. При використанні вами наших ігор, користуванні певними функціями на наших платформах (наприклад, додатками чату в іграх) або публікації повідомлень на форумах інформація може ставати доступною для перегляду вашими друзями, учасниками гри або необмеженому колу осіб.
  • Надання інформації афілійованим особам. Ми надаємо доступ до інформації афілійованим особам для підтримки надання наших послуг або обробки даних в наших інтересах. Наприклад, компанія Г-Тайп може використовувати орендовані сервера для роботи ігрових ресурсів.
  • Надання інформації з юридичних причин або у випадку виникнення спору. Ми можемо надавати вашу інформацію, яка, на наше переконання, необхідна відповідно до закону, норми, операційної угоди, юридичного процесу або державного запиту. До цього відноситься надання інформації представникам правоохоронних органів, державній владі та іншим третім сторонам, якщо це потрібно для забезпечення виконання нашого Угоди і Публічного Договору.

7. Права користувача

  • Доступ до своїх даних.

    Ви можете отримати звіт про дані, які компанія Г-Тайп зберігає про вас.

  • Видалення даних.

    Ви маєте право подати запит про видалення ваших даних. Згідно із законом компанія Г-Тайп зобов'язана зберігати певні дані протягом певного терміну.

  • Заперечення.

    Ви можете заперечити проти обробки ваших даних, якщо ви вважаєте, що у компанії Г-Тайп немає відповідних прав для участі в такій обробці, або якщо збираєтесь вимагати, щоб компанія Г-Тайп не обробляла ваші персональні дані.

  • Виправлення помилок.

    Ви можете виправити свої персональні дані, якщо вважаєте, що вони містять неточності. Будь ласка, увійдіть до свого облікового запису і скористайтеся налаштуваннями управління обліковим записом для внесення необхідних змін.

  • Обмеження обробки.

    У певних випадках ви можете подати запит про припинення обробки, наприклад, якщо ви скористаєтеся своїм правом на заперечення проти обробки, описаним вище. При оформленні заперечення вам буде надана можливість обмежити обробку.

  • Перенесення даних

    Це можливість перенесення даних з однієї компанії в іншу. Хоча це право не дуже застосовне до поточної діяльності компанії, якщо ви запитаєте, ми надамо вам електронний файл з найголовнішою інформацією вашого профілю.

Якщо Ви бажаєте реалізувати будь-яке з перерахованих вище прав доступу до даних, будь ласка, надішліть нам запит на адресу adm@nura.bіz.

8. Технології відстеження, і та їхнє використання

Компанія Г-Тайп і наші партнери, наприклад сервіси аналітики, рекламні та банерні мережі, можуть використовувати технології відстеження, такі як файли cookie, скрипти та унікальні коди, що використовуються в наших додатках. Ці технології використовуються при аналізі тенденцій, адмініструванні веб-сайтів і додатків, відстеженні переходів користувача по веб-сайтам або додаткам та зборі демографічної інформації по нашій базі користувачів в цілому. Ми можемо отримувати звіти, засновані на використанні цих технологій (переважно в агрегованому вигляді). Ми використовуємо ці технології з різною метою, включаючи зберігання налаштувань користувача (наприклад, потрібної мови) і аутентифікацію. Користувачі можуть керувати використанням файлів cookie індивідуально на рівні браузера. У разі відхилення файлів cookie ви все одно зможете користуватися нашими веб-сайтами, але можливість використання деяких функцій або ділянок сайтів може бути обмежена.

Ми і треті сторони, партнерськими послугами яких ми користуємося для надання певних функцій на наших веб-сайтах або для відображення реклами на підставі вашої активності в веб-браузері, використовуємо локальні загальні об'єкти, наприклад файли cookie Flash-додатків, і локальні сховища, наприклад HTML5, для зберігання інформації, що стосується контенту, та вподобань. Різні браузери можуть пропонувати власні засоби управління для видалення даних HTML5.

Ми користуємося партнерськими послугами сторонніх рекламних мереж для відображення реклами на наших веб-сайтах або для управління нашою рекламою на інших сайтах. Наші партнери по рекламній мережі можуть використовувати технології відстеження для збору інформації щодо вашої активності на цьому та інших веб-сайтах з метою показу вам цільової реклами на підставі ваших інтересів. Якщо ви хочете, щоб ваша інформація не використовувалася для надання вам цільової реклами, Ви можете внести зміни в налаштуваннях клієнтської програми. Будь ласка, зверніть увагу на те, що це не звільнить вас від отримання реклами. Ви продовжите отримувати нецільові рекламні оголошення загального змісту.

9. IP-адреси та іхня обробка

IP-адреса - це унікальний номер комп'ютера в мережі. Компанія Г-Тайп може фіксувати ці IP-адреси для системного адміністрування, формування звітів, відстеження сайтів, с метою забезпечення безпеки або для запобігання неправомірному використанню наших серверів.

10. Рівень захисту персональних даних

Для забезпечення захисту конфіденційності інформації та персональних даних, які ви надаєте нам і які ми дізнаємося від вас, ми використовуємо фізичні, технічні та адміністративні заходи безпеки. Ми безперервно оновлюємо і тестуємо наші технології забезпечення безпеки. Крім того, ми прийматимемо обґрунтовані заходи для отримання гарантії того, що треті сторони, яким ми передаємо будь-які дані, забезпечать достатній рівень захисту персональних даних. Ми обмежуємо доступ до ваших персональних даних, надаючи його лише зазначеним вище працівникам.

11. Примітка для батьків

Ми розуміємо особливий обов'язок захищати персональні дані дітей. Ми наполегливо рекомендуємо батькам проінструктувати своїх дітей: ніколи не розкривати свої реальні імена, адреси і номера телефону в Інтернеті.

Згідно Угоді користувача, дитина віком до 18 років не може реєструвати обліковий запис на нашій платформі. Ми умисно не збираємо і не зберігаємо персональні дані дітей, які не досягли віку 18 років. Якщо батьки вважають, що ми ненавмисно зібрали персональні дані їхніх дітей, вони можуть вимагати видалення цієї інформації, звернувшись за адресою електронної пошти adm@nura.bіz.

12. Отримання додаткової інформації та подача скарг

У разі виникнення у вас питань або занепокоєнь, що стосуються захисту даних в компанії Г-Тайп, ви можете звернутися за адресою adm@nura.bіz

13. Внесення змін

Документ може бути змінений, тому переглядайте його, щоб бути в курсі всіх змін. Якщо ми будемо вносити зміни в Документ, ми обов'язково повідомимо про це на Веб-сайті. Подальше використання вами наших сервісів буде свідчити про прийняття внесених змін.

Політика конфіденційності Г-Тайп: ред.від 24.05.2018.